Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Biblioteca Esdeveniments Mares

A cau d’orella. Contes infantils

Comencem la temporada de Primeres passes 2019 al departament de mares amb la proposta de la Marta Catalan, A Cau d’orella. La Marta ens ha explicat històries del bosc, tot cantant i tocant l’acordió. Hem conegut diferents animalons, picant de mans, ballant, fent pessigolles i moooolts petons!

Les mares i les criatures han gaudit molt d’aquesta experiència, que organitzen des de la Biblioteca Xavier Benguerel. L’Àrea infantil de la biblioteca també prepara per cada sessió una selecció de materials de la secció de Petits lectors i del Racó de famílies que les internes poden agafar en préstec.

Gràcies a aquesta activitat, les mares que són amb els seus fills al CP Dones de Barcelona tenen l’oportunitat de relacionar-se amb les seves criatures d’una manera més amena i tant elles com els infants aprenen cançons i històries en català.