Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Esdeveniments General

Dia de la Dona 2019

El dia de la Dona és el nostre dia. Constitueix una ocasió molt important aquí al centre: una diada en la que celebrem la nostra condició de dones, amb totes les seves alegries i totes les seves dificultats.

Aquest any, el dia de la Dona també ha coincidit amb el compliment dels 25 anys de l’ARED, una fundació que es va crear aquí mateix i que porta molt de temps ajudant a les dones a educar-se, trobar feina i reinsertar-se correctament a la societat. Judit Mascó,presidenta d’ARED  va ser una de les convidades a l’esdeveniment junt amb Teresa Rodríguez, la fundadora d’ARED.

Per aquestes raons, la festa del Dia de la Dona d’aquest any ha estat molt especial. Tota la festa es va cel·lebrar al pati: abans del menjar, es va cel·lebrar una desfilada de roba de treball de la marca pròpia de l’ARED – una iniciativa duta a terme recentment-  on les pròpies internes van desfilar amb vestits de cambrera, de cuinera, de dependent, etc.

L’entrega de premis de l’ARED a les internes va venir desprès, seguida d’una xerrada de Teresa Rodríguez i Judit Mascó. Es van entregar els premis ARED a les noies d’aquest any, i Amand Calderó va tancar el discurs. Desprès de la desfilada i dels premis, totes i tots vam poder disfrutar del pastís, del dinar i de la companyia dels uns amb els altres. I també vàrem aprofitar per fer-nos fotos al photocall.

Va ser un esdeveniment molt divertit tant per les noies del centre com per als convidats.

Ens veiem l’any que ve!