Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Biblioteca Esdeveniments

Moulin Rouge: l’experiència

El passat 15 de febrer es va realitzar una taula rodona a la sala d’actes del Centre Penitenciari de Dones de Barcelona per parlar sobre l’espectacle Moulin Rouge que es va fer al centre amb la col·laboració de l’Institut del Teatre. Va ser presentada i gravada per la Laia i la Maribel, guiada per l’Anna i la Maria, estudiants de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, i va comptar amb la participació de la Ronayra i la Carolina, dues noies del centre, una participant de l’actuació i l’altra com a espectadora. També va comptar amb la Mariona, la monitora d’esports del centre, l’Enric, professor de l’Institut del Teatre, i l’Albert i l’Aina dos dels seus alumnes.

Es va parlar de la preparació del projecte, dels resultats de l’activitat i les valoracions de les implicades a nivell d’aprenentatge i desenvolupament personal. La taula rodona va comptar amb públic creant un ambient molt agradable. En acabar el públic va poder expressar les seves opinions i també formular les preguntes que els van sorgir durant l’entrevista.

Durant aquesta entrevista, es va parlar sobre l’evolució de les noies al llarg de la setmana que van estar assajant, com per exemple la superació de la timidesa d’algunes d’elles i l’increment de la seva autoestima. Aquesta taula rodona va ser enregistrada i posteriorment editada, esperem que es puguin fer moltes més sobre els pròxims esdeveniments del centre. Va ser una experiència divertida i bonica que esperem tornar a viure.

Maribel, Anna i Maria.