Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

General Mares

El CP Dones reconegut amb un dels II Premis d’Innovació Pedagògica de la Ciutat de Barcelona

Volem compartir amb vosaltres el reconeixement que l’EBM Cobi i el Centre Penitenciàri de Dones de Barcelona han tingut enguany amb l’entrega d’un dels II Premis d’Innovació Pedagògica de la Ciutat de Barcelona que es van lliurar el passat dilluns 25 de març l’Ajuntament de Barcelona. Aquests premis van ser creats l’any passat i volen reconèixer iniciatives innovadores i de renovació pedagògica desinteressades impulsades per entitats i centres educatius de la ciutat. Els premis són també un reconeixement al paper que Barcelona ha jugat des de fa més d’un segle per fomentar la renovació pedagògica.

El Premi Ciutat d’Educació infantil l’han donat en reconeixent al valor inclusiu i normalitzador del Projecte de Col·laboració entre l’Escola Bressol i el Centre Penitenciari de Dones de Barcelona.

Aquest projecte, iniciat al 2011 durant el primer curs de l’escola bressol Cobi, té com a finalitat ampliar els espais de convivència, de joc i de descoberta dels infants que viuen amb les seves mares en el Centre de Penitenciari de Dones de Barcelona. L’escola bressol ofereix als nens i nenes un entorn acollidor i socialitzador que genera noves oportunitats d’aprenentatge. I alhora ofereix a les seves mares l’oportunitat de compartir l’educació i el creixement dels seus fills i filles amb els i les professionals que en tenen cura.

Podeu ampliar la informació sobre aquesta noticia als mitjans en els següents enllaços:

De la presó de Wad-Ras al món a través d’una escola bressol

https://beteve.cat/societat/premis-barcelona-innovacio-educativa-2019/

Els II Premis Barcelona Innovació Educativa reconeixen 17 projectes de centres de la ciutat