Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Arts plàstiques Expressió artística

CONCURS DE PINTURA A. MONCUNILL

El Centre Penitenciari de Dones de Barcelona organitza anualment el concurs de pintura Assumpció Moncunill.

Aquesta edició el tema del concurs està dedicat a Marisa Merz, reconeguda artista italiana que treballa les seves obres amb diverses tècniques i materials. Als seus inicis formava part del moviment “d’arte povera“, va tenir influències del futurisme i sempre treballant des del seu estil personal. Encara pinta al seu estudi de Turín amb 92 anys.

Imatge relacionada

L’exposició de les obres del concurs serà a la sala de la seu d’UGT  (Rambla sta. Monica num. 10 de Barcelona) fins al dia 11 de Juny.

El nostre centre va rebre 2 premis, el 1er premi tema Marisa Merz per l’obra “Celosía” realitzada per una alumna del taller de Pintura i un accèssit al premi de tema lliure a l’obra “Soledad” dibuixada per una alumna del taller de Expressió Artística.

“Celosía”

“Soledad”