Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

CFA Concepció Arenal General

Festival El Patio

El final del curs sempre es caracteritza per ser un moment de distensió i on tant les alumnes com les i els mestres tenen temps de reflexionar sobre el que s’ha viscut a l’aula. Des del centre d’adults participem d’aquest moment de tancament intentat proporcionar un espai festiu i relaxat.

Aquest any hem comptat amb l’ajuda de “El Patio”. El dimarts 11 va venir per quinzé cop l’entitat cultural “Festival El Patio” a col·laborar en la festa fi de curs, fent de la tarda una festa on va poder participar totes les internes, ja fossin alumnes de l’escola com no.

A la tarda, el saló d’actes es va transformar en una plataforma cultural i artística on van participar diferents artistes: dansaires van oferir un espectacle de dansa oriental i de ritmes caribenyos, humoristes, actors i mims, màgia i un grup molt especial anomenat “El cigarrito de después” que amb la seva energia i rumba va concloure la festa fent ballar a tothom.