Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Esdeveniments General

Taller de realitat virtual

Les noies del Centre hem pogut sortir a passejar una estoneta!

Al menys, dins de la nostra imaginació.

Avui s’ha realitzat un taller de realitat virtual a l’aula d’ofimàtica. Amb l’ajuda d’unes ulleres de realitat virtual que ens han deixat provar a cadascuna, hem explorat diversos escenaris: una selva amb dinosauris, una platja relaxant, un escape room… també hem pogut interactuar amb l’escenari de realitat virtual gràcies a un petit control a joc amb les ulleres.

A més de fer la prova en viu, ens han explicat les aplicacions no nomès lúdiques, sino educatives i terapèutiques que poden tenir el jocs de realitat virtual (anomenats serious games). Per a nens petits, per a pacients d’hospital, per a internes com nosaltres, etc.

Ens ho hem passat tant bé que cap de les noies volia que s’acabès el taller. Moltíssimes gràcies per venir!

 

-Sara S.