Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Esdeveniments

1ª jornada “Prevenció de la violència de gènere”

El passat 24 de Juliol vam tenir el plaer de poder assistir a la primera jornada de “Prevenció de la violència de gènere” a mans de les associacions “Surt” i ” Sida Studi” (www.salutsexual.sidaestudi.org)

En Teo, membre de les associacions ens va fer una introducció, utilitzant la sexualitat i l’autoconeixement de la mateixa com a tema principal.

A més de fer una xerrada també varem fer un taller amb dibuixos e idees del que era per a nosaltres la sexualitat en sí.

Va ser una sessió molt dinámica, divertida i amb molta assistència per part de les internes.

Vam entrar en el tema de la discriminació per génere i el rol que s’ens dona a les noies en época de creixement (la imposició per part de la societat d’un rol que anteposa les necessitats dels altres a les nostres pròpies.

Finalment ens va fer pensar en el que realment estem buscant, que es el que volem fer, amb qui i que podem fer per que la nostra sexualitat i les nostres relacions afectives s’adaptin al que busquem.

Com a conclusió la idea que ens va fer interioritzar es que estar conectades amb el nostre plaer ens produeix autoconeixement, el que volem, el que ens agrada i al final aquesta es la millor prevenció per a estar lliures de violències. Hem de tenir la capacitat de prendre decisions de autoprotecció.

Esperem amb ganes la propera jornada i donem les gràcies a totes les assistents, a les associacions i al centre per donar-nos la oportunitat de poder assistir a xerrades tan interessants com aquestes.

 

Laia S.