Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Esdeveniments General Mares

Participem activament a Catalunya radio

Participem a Catalunya Radio, per resoldre algunes preguntes sobre menys d’un 7 % de la població penitenciària catalana: les dones. Concretament al Centre Penitenciari de Dones de Barcelona (Wad-Ras) que actualment vivim unes 148, de les quals hi ha 14 al departament de mares on conviuen amb els seus fills menors de 3 anys.

La nostra directora del Centre fa l’acompanyament de l’entrevistador i dona la informació necessària per guiar aquest, a més de la perspectiva que normalment no es veu des de fora.

Una de les internes del departament de mares explica la seva experiencia. Tant el moment que va arribar al centre, com el seu dia a dia. Una altre interna que porta poques setmanes també comparteix amb el programa la seva experiència.

Per finalitzar, un dels nostres educadors mostra la part més externa de la presó, el pati, amb una breu descripció i un cop més, es parla de la diferència entre homes i dones a l´hora de portar el tractament.

R.P

PROGRAMA SENCER:

 

AUDIO CP DONES: