Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Amics Esdeveniments General

No solo duelen los golpes

Avui dia 18 octubre ens ha vingut a visitar la actriu Pamela Palenciano amb el seu monòleg teatral “No solo duelen los golpes”. Una obra/monòleg en primera persona que ens apropa a la realitat que no volem veure.

A començat a les 9:30h i fins les 11:15 hem estat totes pendents de la historia que ens estava explicant, ha aconseguit que ens introduíssim de ple dintre del personatge i hem tingut tant moments de rialles com moments de plor al veure’ns moltes reflectides.

Tal com el títol de la obra diu, no només fan mal els cops i acostumem a normalitzar seqüencies del dia a dia per culpa del patriarcat que la societat ens ha ensenyat des de petites i mirem a una altre banda, culpabilitzant-nos de l´actitud tòxica que moltes parelles tenen  amb la persona que presumeixen estimar. Realitat totalment paral·lela que ens fa perdonar una vegada i altre a l´individu que te comportaments masclistes i violents, ja siguin físics com psicològics.

Se´ns ensenya des de petits que les dones hem de tindre una actitud de por davant de circumstàncies que per els homes serien antagòniques. Empoderem als homes que la seva actitud es de “macho alfa” i empedrem a les dones que actuen de la mateixa forma.

Aquest monòleg ens obre els ulls d´una forma molt tàcita i clara, tan a les internes com als professionals que han assistit.

Es una llàstima que obres com la de Pamela s´intentin silenciar, perquè a la realitat volem buscar culpables per emmascarar les actituds que dia a dia veiem i tothom es posa ulleres de fusta per no veure-les.

Agraïm a totes les internes i professionals que han assistit i agraïm, sobretot, l´assistència de la Pamela per ensenyar-nos tant, en només hora i mitja.

Qui vulgui seguir-la per les xarxes socials ho pot fer buscant “No solo duelen los golpes” i d´aquesta manera fer un seguiment de la seva feina a més de recolzar la seva causa.

Esperem tornar a veure-la de nou molt aviat.

Gràcies a tothom!!!!

R.P i L.S.