Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Biblioteca Esdeveniments General

La caixa de les experiències a la sala d’actes

El 26 de novembre vam tenir un esdeveniment especial a la sala d’actes. Entre totes vam construir un espectacle variat i amb diverses actuacions dins les Jornades per a l’eliminació de la violència masclista 2019.

Des de el grup de gestores culturals es va fer la proposta de realitzar “una caixa de les experiències“, on cada noia descrivia de manera anònima la seva experiència viscuda de violència masclista. Els escrits que les noies van donar l´aprovació, es van llegir en públic, sense saber de qui procedien. També es va presentar el número de novembre de la revista L’Illa de les muses, dedicat a la violència masclista, i vam comptar amb actuació musical d’internes i de vídeos per a conscienciar sobre les violències que patim les dones a diferents àmbits. Va ser una experiència molt enriquidora tant per les dones participants com per les dones del públic.

Volem aprofitar per agrair a les noies que van actuar cantant i tocant la guitarra per amenitzar l´esdeveniment. Així com la participació de totes les internes, per escriure, llegir aquests escrits i les presents que van estar com a públic. Entre totes vam fer un dia més, que tot plegat es portés a terme.

Desitgem que aquest dia es pogués suprimir i dedicar-ho a la celebració de l´absència de violència, en comptes de ser una lluita per eradicar-la.

R.