Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Amics Biblioteca Esdeveniments Esport General

Cicle de la violència de gènere i llaç lila

El dia 25 de novembre, amb motiu del dia contra la violència masclista,vam fer diverses activitats. El taller de prevenció de Violència de gènere, juntament amb el taller d’Expressió artística, van fer una presentació sobre el cicle de la violència amb el suport d’un mural que prèviament havien treballat als tallers. L’objectiu de la presentació era explicar situacions habituals que formen part del cicle de violència, per tal que la resta de dones fossin capaces d’identificar si es troben en un dels moments del cicle.

Després del pati, vam fer la tradicional fotografia del llaç de color lila. Posteriorment es van realitzar una dinàmica per tal de demostrar a les dones que no estan soles i que totes hem passat alguna vegada per una situació de violència.

Aquestes activitats formen part de les Jornades per l’eliminació de la violència masclista que organitzem al centre.

R.P i Laia