Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Biblioteca General

Gritos en silencio

El dia 28, el Taller d’escriptura creativa també va participar de les Jornades per a l’eliminació de la violència masclista 2019. L’Elena, la conductora del grup, va convidar a dues actrius per a que presentessin el seu treball Gritos en silencio. La Trinidad i la Fatima van representar una peça de microteatre, escrita i dirigida per elles mateixes, sobre com les amigues i veïnes poden ajudar a trencar amb la violència. En finalitzar l’obra vam poder fer un col·loqui amb les actrius i parlar sobre la feina d’actrius i la creació artística.

Ens van explicar que la comèdia és el gènere que més toquen, així que les esperem properament amb una comèdia!!

Laia