Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Biblioteca Esdeveniments General

Mostra de tallers: Escriptura creativa i Teatre

El passat dia 17 de Gener vam tenir el plaer de veure una mostra dels diferents tallers que s’estan realitzant al centre a més d´una actuación musical per part de dues internes amb una veu espectacular.
En primer lloc les noies del taller d’escriptura creativa van llegar-nos uns textos realitzats per elles que organitza Laia de la Biblioteca i la Sra. Elena Peralta.
Textos que sortits del cor de les nostres companyes ens van commoure e inclús ens van fer plorar pel sentiment amb el que estaven escrits. Bona feina noies!
Recordeu que qui es vulgui apuntar a aquest taller ha de parlar amb la Laia de la Biblioteca!

En segon lloc vam poder disfrutar de una representació teatral molt impactant i a la vegada divertida.

A càrrec de l’Eva i la Marta, dues professionals del teatre que van decidir organitzar el grup al centre, les nostres noies van realizar una petita mostra del que ens espera.

Es tracta d´una obra de teatre sobre un assaig general d´un altra obra de teatre “Penélope y las 8 criadas”… al començament tot es molt seriós però arriba un moment on les actrius comencen a oblidar-se del text, i cadascuna va per lliure. Molt divertida i on moltes es van quedar sorpreses perquè no s´imaginaven aquest canvi de rol en la historia.

Va ser una presentació del grup de teatre del centre que ha adquirit el nom d’ “Aguarrás”.

Per últim dues noies del centre van cantar algunes cançons en anglès i en portugués. Amb la guitarra i la seva veu com a únics instruments van crear un ambient únic a la sala, tothom estava pendent d´elles i va ser un final ple de bones sensacions.

Moltes gràcies a totes les assistents i a totes les noies que van participar d’aquesta tarda tan divertida i plena d’emocions.

L.S.