Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Amics Esdeveniments Esport General

La Mercè: 25 de setembre

Aquest any vàrem decidir repartir els actes de la Mercè en diversos dies, dels que potser el més complet va ser el divendres 25:

La nostra particular Diada de la Mercè va començar amb la celebració d’una lligueta de vòlei. Va ser organitzada per les monitores d’esport i el personal de reforç d’estiu, i duta a terme en el marc de la Setmana Europea de l’Esport. Les internes es van repartir en quatre equips, i les guanyadores del torneig van aconseguir una samarreta d’esport. També es van repartir refrescos a les noies, per poder recuperar-se bé de l’exercici.

Després vàrem seguir amb una masterclass de ball, també al pati del centre. Un grup petit d’internes, al ritme de la música, va guiar a la resta i ens van ensenyar diversos passos de ball. Moltes noies es van acabar animant a sortir i moure els peus.

Ja per descansar una mica, va tenir lloc un concert acústic fet en tàndem entre una interna i un dels educadors. Els solistes ens van entretenir amb una varietat de gèneres i cançons populars, interpretades amb veu i guitarra.

I en últim lloc, vàrem poder gaudir d’un dinar especial: un càtering que l’associació Dona i Presó ens va obsequiar amb motiu de les festes de la Mercè. Moltes gràcies a totes!

Va ser un dia molt divertit, esperem poder repetir-ho l’any que ve.

 

-S.