Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

General

La Mercè 2021

Tot i les restriccions degudes a les mesures preses per evitar contagi de COVID, hem pogut organitzar una nova edició de la festa de la Mercè.Per fí s’ha  realitzat el tradicional dinar i així hem gaudit molt d’aquests dies:

  • 23 de setembre: Mostra dels tallers de Formació Ocupacional d¡Imatge Personal i Tèxtil. Actuacions musicals: Dansa Bollywood i Cançó. Obra de teatre Incògnita , a càrrec de Señoras Freedom. Dinar de la Mercè ofert per Dona i Presó. Partits de volei.
  • 24 de setembre: Missa de la Mercè, oficiada per el bisbe i el Pare Jesús i posterior aperitiu ofert per l’Obra Mercedària.

Aquestes activitats són possibles gràcies als i les professionals del centre i les entitats col·laboradores: la Fundació Obra Mercedària i Dona i presó.