Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Biblioteca CFA Concepció Arenal Esport General

25N Dia Internacional per eliminar la violència masclista

Enguany, hem viscut el Dia Internacional per eliminar la violència masclista amb diverses activitats:

Matí

    •  “Cuidar és art, cuidar-se és revolució»: les alumnes  de l’Institut del Teatre de Barcelona han impartit un taller a través del qual proposen a les internes realitzar diversos exercicis per treballar conceptes com la cura d’un mateix i dels altres, la confiança o la comunicació a través del cos. Tot plegat s’ha feta partir de músiques que fugen d’estereotips masclistes i suggereixen apoderament femení. La clausura del taller és  la representació d’una coreografia al pati, amb el tema Survivor del grup Destiny’s Child. Hi han participat les alumnes d’Esport juntament amb la Tècnica d’Esports. Aquí podeu veure les fotos:

25N 2021

  • Inauguració de l’exposició “Lilith”  de treballs fets al taller d’Expressió Artística del CP Dones, sobre la violència envers les dones.
  • Lectura del manifest elaborat  amb suport de la Biblioteca del Centre, a càrrec del Grup de Gestores Culturals.
  • Confecció del llaç Lila: Cada interna participant es cobreix amb una cartolina de color Lila, amb el suport de la Tècnica d’Esports.

Tarda

XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya : Projecció de la Pel·lícula “Especials” presentació i col·loqui posterior a càrrec de Victòria Molins, llicenciada en filosofia i lletres, periodista i escriptora i voluntària – A la Sala d’Actes

26/11 – Matí

Als grups de Llengües, Instrumental i COMPETIC del CFA  Concepción Arenal  s’ha fet l’activitat “Pepa i Pepe, Escales de violència de gènere“. Si seguiu l’enllaç trobareu la notícia al seu web.