Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Amics General

APORTACIÓ DE 177€ PER AJUDAR ELS NENS DE LA GUERRA A UCRAÏNA

Des d’aqui , volem expressar el nostre agraïment per tot el suport que hem rebut per a la recollida destinada a l’ONG Save the Children a Ucraïna. Ens sentim molt contentes i emocionades per haver aconseguit fer aquesta aportació, malgrat les dificultats que enfrontem en la nostra situació actual. Com moltes persones que es troben amb les nostres dificultats, no disposem de molts recursos econòmics, però vam voler fer un esforç per ajudar als nens afectats per la guerra a Ucraïna.

Per a nosaltres, aquesta recollida ha estat una oportunitat de demostrar que encara en situacions difícils, podem fer una diferència positiva en el món. Volem que se sàpiga que som dones fortes i compromeses, que no deixem de lluitar pels nostres ideals, fins i tot en moments difícils.

Esperem que aquesta petita ajuda arribi als nens a Ucraïna i els porti una mica d’esperança. Volem agrair a tots aquells que ens han donat suport i motivat per dur endavant aquesta iniciativa. I també volem agrair a Save the Children per la important tasca que realitzen en favor dels nens més vulnerables arreu del món.

Per últim, volem dir que això ens inspira a seguir lluitant i aportant el nostre granet de sorra, per petit que sigui, en favor d’un món més just i solidari per a tothom. Gràcies per permetre’ns ser part d’aquesta noble causa”.