Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Biblioteca Esdeveniments General

Sant Jordi 2020

Aquest dia 23 d’abril de 2020 ens vam negar a que el COVID-19 ens treguès la festa de la Diada de Sant Jordi. Dintre de les nostres possibilitats i prenent cura de les mesures de seguretat e higiene, vam organitzar una petita festa al pati.

Les internes del centre vàrem crear un mural representant Sant Jordi i el drac, a més d’unes postals (pots  baixar-les aquí)  amb una rosa com a portada (ja que no podiem repartir roses de veritat) i la llegenda de Sant Jordi a l’interior que es van distribuir entre les noies i els professionals.

A més, es van fer unes lectures en veu alta, música en directe, es van regalar llibres a les internes i vàrem disfrutar d’un petit pica-pica a la cafeteria.

Esperem que el pròxim any poguem disfrutar d’aquesta festa sense confinament, en llibertat i amb roses al carrer. Feliç Sant Jordi!

S. i L.