Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Biblioteca

Sant Jordi 2023

Enguany la biblioteca i el centre penitenciari han organitzat la diada de Sant Jordi amb diverses activitats al matí i a la tarda.

Hem començat el matí amb una tertúlia amb l’escriptora Elena Peralta, que ens ha presentat el seu llibre “Siempre lloré dormida”. Entre les assistents a l’acte han participat les usuàries que s’havien llegit el llibre i han pogut conversar amb l’autora, explicar que és allò que més els ha copsat de la novel·la. També, hem parlat sobre l’ofici d’escriure, com per l’Elena, els personatges van ser el seu refugi mentre escrivia durant el confinament del 2020. Tot seguit, hem celebrat al pati l’acte de Sant Jordi, amb una versió adaptada i lliure de la llegenda de Sant Jordi, preparada amb els alumnes del CFGS Integració social del CEIR-ARCO. Hem fet el lliurament del premi del concurs súperlector organitzat per la biblioteca del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i el lliurement dels premis Dels I Jocs Florals de la Biblioteca del CP Dones de Barcelona. També hem comptat amb la tradicional paradeta de llibres de regal.

Al migdia les dones internes han gaudit del dinar al pati a càrrec de Dona i presó i a la tarda hem comptat amb la Fira d’entitats, on han exposat les entitats col·laboradores del centre. Les dones han pogut conversar i fer preguntes a les entitats i les persones voluntàries que hi col·laboren: També hem comptat una altre vegada amb la participació dels alumnes del CEIR-ARCO, que juntament amb les Gestores Culturals han organitzat diversos tallers creatius: taller de roses de paper, de punts de llibres i un d’escriptura, on hem confeccionat un petit llibre entre totes amb el títol “Emocions entre dones”. Per acabar la diada, també hem comptat amb la discoteca on hem ballat i gaudit de la música més actual.

Sant Jordi 2023