Aquest lloc està fet per gent imperfecte i en som perfectament conscients...gràcies per la teva comprensió!

Esdeveniments General

Conferència sobre Agressions Sexuals

Mª José Cuenca va venir al Centre el passat dia 27 de juny. Acompanyada per la professora Carme Navarro (que ja havia vingut amb anterioritat a fer diverses activitats), ens va oferir a les internes una conferència sobre les agressions sexuals.

La Mª José ens va parlar de l’àmbit més legal del tema, esclarint dubtes sobre aquesta classe de processos. També es va comentar sobre casos més controvertits i mediàtics, com el de la Manada, ensenyant-nos l’evolució d’un cas com aquest i la seva repercussió als medis i a la societat. La conferència va tenir lloc a la Sala d’Actes per la tarda. Les noies van agraïr poder tenir un punt de vista d’una professional sobre el tema, poder tenir a algú a qui preguntar.

Moltes gràcies per venir!

 

S.